ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ SITE

ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

GREEK GUIDE DOGS

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΗ KATA WCAG 2.0 - W3C ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΘΟΝΩΝ

A

A

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΧΟΡΗΓΙΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο φορέας «Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών και Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Ατομα με Αναπηρίες – «ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ» ιδρύθηκε στις 25 Ιουλίου 2008. Βασικός Στόχος του Κέντρου "Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος" είναι:

α) να διαχειριστεί και να καλύψει την ανάγκη των ατόμων με προβλήματα όρασης να χρησιμοποιήσουν για την κινητικότητά τους ΣΚΥΛΟ ΟΔΗΓΟ και

β) να εκπαιδεύσει Έλληνες Εκπαιδευτές Σκύλων Οδηγών.

 

Παράλληλος στόχος: Ατομα με αναπηρίες να καλύψουν την ανάγκη της μετακίνησής τους και της εξυπηρέτησής τους με την χρήση Σκύλων Βοηθείας.

Η υπηρεσία παροχής Σκύλου Οδηγού στον τυφλό χρήστη θεωρείται μία σπουδαία παροχή, η οποία πιστεύεται ότι τα επόμενα χρόνια θα αποτελεί την ουσιαστική προσφορά του Κέντρου στα άτομα με προβλήματα όρασης.

 

Είναι σημαντικό ότι στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν οι κατωτέρω επίσημοι φορείς με πολυετή πείρα στα προβλήματα των ατόμων με αναπηρίες. Όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους για την υλοποίηση αυτής της νέας πρωτοποριακής ιδέας για τα ελληνικά δεδομένα μαζί με την Χορηγό Εταιρεία που είναι ο Ομιλος PETLINE Α.Ε.  (Τροφές Earthborn Holistic-Pro Pac και Αξεσουάρ για σκύλους ROGZ).

 

Τίτλος:

Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών & Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Ατομα με Αναπηρίες.

Με την υποστήριξη του Ομίλου Petline

Earthborn-Holistic, Kong, ProPac, Rogz

Διεύθυνση: Βερανζέρου 31

5ος όροφος, Αθήνα

Τηλέφωνo: 210-5200140

Κινητό: 6932-414189

email: info@greekguidedogs.com

COPYRIGHT © 2018 ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ | GREEK GUIDE DOGS | ® ALL RIGHTS RESERVED | DESIGN & DEVELOPMENT BRAINART